Taidekauppaa (Let’s sell it!)

(Scroll down for english!)

taidekauppaa_kuva

TAIDEKAUPPAA (Let’s sell it!)

Myymme olematonta. Myymme esitystä, mutta emme taltiointia tai keikkaa. Kuinka myydä itse esitys, joka on kokemus? Myymme tätä esitystä niin, että me esiintyjät luovumme oikeudestamme käyttää kyseisessä esityksessä käyttämiämme liikkeitä ja eleitä, ääniä ja asentoja enää omassa henkilökohtaisessa elämässämme. Myymme esityksen, mutta myymme sen niin, että olemattomasta asiasta tulee myytävä objekti.

Valmistamme kertaluontoisen esityksen, performanssin, joka pohjaa katoaviin eleisiin ja taitoihin. Tutkimme mm. katoavia käsityön muotoja ja katoavia koneita, joiden käyttämiseen on kuulunut tiettyjä kehollisia eleitä ja liikkeitä (puhelin, mankeli, kangaspuut, nahan parkitseminen, langan kehrääminen). Uudelleenjärjestämme nämä eleet eräänlaiseksi reliikki-ihmiskuvaksi. Sen jälkeen pilkomme tämän valmistamamme esityksen osiin ja myymme ne eräänlaisina editioina.

Itse esitys tapahtuukin juuri tässä myymisen hetkessä, kun keskustelemme mahdollisten asiakkaiden kanssa siitä, mitä myymme ja voiko tuotettamme myydä. Valmistamme vetävän myyntiständin ja tuotteistamme omat performatiiviset eleemme, pakkaamme ne myyvästi ja brändäämme tuotteemme. Yritämme myydä itsemme tässä esityksessä pala palalta, luopuen itse oikeudesta enää käyttää myymiämme eleitä.

Heräsikö kysymys? Haluatko tilata luennon aiheesta, kuinka voimme myydä tyhjää?

Vastaamme enemmän kuin mielellämme: cottonbulletcollective@gmail.com

 


 

TAIDEKAUPPAA (Let’s sell it!)

TAIDEKAUPPAA (Let’s Sell It!) is a touring performance in which the performance itself is sold piece by piece. It rethinks the market, conservation, commodification and the performing body. It also asks who do we protect and why, what kinds of gestures are disappearing and which kinds of lifeworlds are extinguished with them. The working group rehearses gestures that are going extinct in order to package them and sell them as performance.

Want to know more? Do You want to know how it is possible to sell nothing as something? We’ll organize you a lecture!

Please, contact us! cottonbulletcollective@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s